Comparație
Adăugați produse pentru a compara
Preferințe
Добавьте товары в желания
0
Comanda mea

Hote Fabiano (Fabiano)

Selecționare:
după popularitate mai ieftin la inceput după denumire

Hota Fabiano va oferi aer proaspăt în bucătărie

витяжка фабіаноFara hota nu poate exista o bucatarie moderna, functionala, sigura in care sa fie preparate preparate sanatoase si gustoase. Hota Fabiano este conceputa pentru a absorbi si neutraliza mirosurile neplacute, protejeaza mobila de umezeala si depunerile grase, minimizeaza riscul de reactii alergice si previne formarea condensului pe geamuri. Hota Fabiano curata aerul din bucataria noastra si in toata casa, este filtrata si benefica pentru toti locuitorii sai.

Acest produs a apărut pe piața moldovenească relativ recent. A câștigat popularitate încă de la începutul anilor 90. Modelul telescopic a fost primul care a câștigat favoarea consumatorilor. Aceasta a marcat începutul dezvoltării rapide a acestei industrii a electrocasnicelor. Și deși modele noi au apărut foarte repede, hotele au continuat să se bucure de o popularitate nediminuată. Clienții sunt obișnuiți cu această soluție. Astăzi, însă, observăm schimbări în acest sens – modelele telescopice au făcut loc unor tipuri mult mai avansate.

Gluga Fabiano: trei tipuri cele mai populare
Hota încorporată Fabiano (în dulap) - spațiul mare de manevră atunci când este încorporat este motivul popularității lor. Puteți cumpăra cu ușurință o hotă Fabiano, potrivită cu stilul interiorului bucătăriei dvs. Modelele moderne devin din ce în ce mai eficiente, durabile și eficiente, dar în același timp discrete și de neobservat. Sunt apreciate atât de proprietarii de spații mici, cât și de fericiți proprietari de bucătării cu suprafață mare.
Hotele insulare sunt unul dintre cele mai elegante modele. Sunt grozave pentru interioare mari și moderne. Acestea au adesea funcții suplimentare de iluminare care fac din gătitul cu prietenii o experiență plăcută. Hota insulă Fabiano este disponibilă în mai multe modele, inclusiv încorporate și suspendate. Modelele din colecția Lillum arată foarte elegant și impresionant.
Hote înclinate - au câștigat o mare popularitate datorită ușurinței lor mari în utilizare. Aceste modele sunt mai mici decât hotele standard (forma „T” inversată). Hotele înclinate au doar 30 cm adâncime, așa că este aproape imposibil să te lovești cu capul de ele în timp ce lucrezi în bucătărie.
Pe lângă aceste tipuri, ai și posibilitatea de a cumpăra o hotă Fabiano în formă de T, montată pe perete, de a alege un model cu control tactil sau mecanic și de a alege culoarea potrivită pentru a se potrivi cu designul bucătăriei tale.

Hota Fabiano: pret de la reprezentantul oficial al marcii
Dacă nu doriți să plătiți în plus intermediarilor, atunci cumpărați hote din magazinul nostru online fabianosteel.md Colaborăm direct cu producătorul de echipamente, astfel încât costul modelelor vă va surprinde plăcut.

Spre vârf