Comparație
Adăugați produse pentru a compara
Preferințe
Добавьте товары в желания
0
Comanda mea

Cuptoare (Fabiano)

Selecționare:
după popularitate mai ieftin la inceput după denumire

Cuptor Fabiano: o gamă largă pentru cei mai pretențioși utilizatori

духовка фабіаноMajoritatea clienților noștri aleg electrocasnice încorporate, inclusiv un cuptor. Avantajul acestei soluții este aspectul estetic și uniform al tuturor mobilierului de bucătărie și electrocasnicelor, precum și posibilitatea utilizării optime a spațiului - modelele încorporate nu ocupă atât de mult spațiu. Atunci când alegeți un dispozitiv încorporat, este important să luați în considerare parametrii tehnici, precum și aspectul dispozitivului. Deși doar partea frontală a cuptorului va fi vizibilă, merită totuși să vă asigurați că acesta se îmbină bine cu stilul mobilierului de bucătărie. Practic, cuptorul Fabiano este conceput într-un stil modern, dar astfel de modele vor funcționa bine într-un cadru tradițional. Dacă cauți ceva neconvențional, de exemplu, în stil country, atunci fii atent la modelele FBO-R, care sunt disponibile în diferite culori.

La ce să cauți atunci când cumperi un cuptor incorporabil?

Nu doar parametrii externi joacă un rol și sunt importanți atunci când alegeți un cuptor, ci și parametrii principali ai acestuia.

Cuptorul Fabiano: principalii parametri tehnici

 1. Toate cuptoarele din catalogul Fabiano sunt prezentate cu o adâncime de 60 cm Aceasta este considerată o adâncime standard, majoritatea producătorilor de mobilier de bucătărie proiectează o nișă pentru cuptoare de această dimensiune.
  Deși nu toată lumea îi acordă atenție, este foarte important și tipul de ghid. Cele mai bune soluții sunt telescopice, rar recomandăm ștanțarea pe pereții cuptorului. Prima opțiune este o garanție a siguranței utilizării. Cuptorul Fabiano este prezentat în catalogul nostru în două versiuni.
  Alți factori importanți sunt clasa energetică, precum și funcțiile suplimentare și numărul de moduri. Aparatul are o sondă de temperatură care măsoară temperatura din interiorul fripturii? Există un grătar care vă va oferi mâncare excepțional de crocantă și rumenită? Ce este sistemul de curățare interioară? Dar vă rugăm să rețineți că, cu cât mai multe opțiuni suplimentare, cu atât cuptorul Fabiano este mai scump.
  Care este capacitatea echipamentului? Multe gospodine pot avea nevoie de un cuptor incorporabil cu o capacitate mai mare de 50, 60 sau chiar 70 de litri. Aici, practic, trebuie să construiți pe volumul și numărul de feluri de mâncare pe care le pregătiți.
  De asemenea, nu uitați de siguranța utilizării. Dispozitivul are o oprire automată, o blocare pentru copii sau poate o blocare pentru a preveni pornirea accidentală? Alegerea funcțiilor suplimentare ar trebui să se potrivească nevoilor dvs.
  Fiecare cuptor Fabiano din catalogul nostru are o descriere detaliata. După ce ați studiat parametrii modelului, puteți face cu ușurință alegerea potrivită. În același timp, prețul cuptorului Fabiano este pe deplin justificat de calitatea și gama de opțiuni. Plătiți doar pentru opțiunile pe care le veți folosi.
Spre vârf