Comparație
Adăugați produse pentru a compara
Preferințe
Добавьте товары в желания
0
Comanda mea

Plite pe gaz Fabiano

Selecționare:
după popularitate mai ieftin la inceput după denumire

Plite pe gaz Fabiano
Atunci când alegeți echipamente de bucătărie, trebuie să acordați atenție calității, funcționalității, designului și să comparați produsul cu alte dispozitive. Alternativ, poți avea încredere într-un brand cu o istorie lungă și poți comanda un model la cel mai bun preț. Vă vom spune totul despre plitele pe gaz Fabiano care au avantaje și despre cum să alegeți panoul potrivit pentru dvs.

Caracteristicile și caracteristicile plitelor pe gaz Fabiano

варильна поверхня газова Fabiano

Fiecare plita pe gaz Fabiano este fabricata pentru utilizare pe termen lung, astfel incat nu veti intampina defecte sau calitate redusa. Producătorul italian se concentrează pe durabilitate și siguranță în utilizare atunci când produce modele noi. Iată câteva caracteristici care fac plitele Fabiano unice:

utilizarea oțelului inoxidabil AISI 304 Datorită acestuia, plita pe gaz Fabiano primește un strat de protecție împotriva substanțelor chimice sau a căldurii constante;
supape italiene. Toate elementele cheie ale echipamentului sunt fabricate la standardele înalte ale producătorului SABAF. Acest lucru crește siguranța utilizării;
grătare din fontă. Durabile și rezistente la orice deteriorare, grilajele vă vor permite să nu vă faceți griji pentru produs pe toată durata funcționării acestuia.
Datorită tuturor acestora, prețurile pentru plitele pe gaz Fabiano sunt complet justificate, deoarece obțineți echipamente stilate, de înaltă calitate. De asemenea, brandul încearcă să mențină o reputație pozitivă în rândul clienților, actualizându-și în mod regulat gama și oferind noi funcționalități.

Tipuri de plite pe gaz Fabiano
Fiecare plită pe gaz Fabiano este unică în felul său și merită alegerea ta. Într-un sortiment mare puteți găsi opțiuni potrivite pentru diferite nevoi, caracteristici și bugete. Când alegeți, vă recomandăm să acordați atenție următoarelor caracteristici:

варильна поверхня газова Фабіано

 • prezența controlului gazului. Majoritatea modelelor au o funcție utilă și vă permit să nu vă faceți griji că gazul va continua să curgă fără flacără;
  materialul folosit. Fiecare plită pe gaz Fabiano poate fi realizată din sticlă, email sau oțel inoxidabil. Alege varianta care ti se potriveste in functie de bugetul tau;
  numarul de arzatoare. De la 2 la 5 piese vor fi pe fiecare panou. Se aleg suprafete mici pentru apartamente si garsoniere compacte, si cu un numar mare de arzatoare pentru locuinte pentru o familie numeroasa;
  proiecta. Producătorul încearcă să ofere diferite direcții în design pentru clienții săi. Cea mai populară opțiune rămâne stilul Hi-Tech, dar poți fi atent și la opțiunile clasice.
  Te poti uita in catalog si la plitele electrice Fabiano, care pot fi utile daca casa nu este racordata la gaz. În același timp, costul rămâne optim, astfel încât să puteți achiziționa electrocasnice încorporate de înaltă calitate pentru casa dumneavoastră.

  Cum să comanzi un produs
  Vă recomandăm să găsiți cele mai bune plite pe gaz de la Fabiano în catalogul magazinului nostru online și să sunați la numărul de telefon. Specialiștii noștri vă vor sfătui în toate problemele și vă vor ajuta să alegeți o opțiune care se potrivește dorințelor și bugetului dumneavoastră. De asemenea, vom oferi accesorii utile pentru plite și vom aranja livrarea rapidă în orice oraș din Ucraina: de la Odesa și Kiev până la Lvov, Harkov sau Nipru.

  Nu vă zgarciți asupra confortului dvs., profitați de ocazie pentru a cumpăra o plită pe gaz Fabiano chiar acum.

Spre vârf