Comparație
Adăugați produse pentru a compara
Preferințe
Добавьте товары в желания
0
Comanda mea

Варильні поверхні Фабіано (Fabiano)

Selecționare:
după popularitate mai ieftin la inceput după denumire

Pe piata moldoveneasca plita Fabiano in bucatarii moderne Moldovei

фабіано варильна поверхня

Electrocasnicele încorporate devin din ce în ce mai populare și predomină în bucătăriile orașelor Moldovei. Unul dintre primii reprezentanți ai modelelor încorporate au fost plitele. Brandul Fabiano a acordat multă atenție acestui dispozitiv. Plita este prezentată într-un sortiment mare, care vă permite să alegeți și să comandați cea mai optimă opțiune. Magazinul nostru online fabianosteel.md prezinta diverse tipuri de plite incorporabile. Datorită capacității de a filtra rezultatele, puteți determina parametrii acestora, precum și culoarea. În plus, capacitatea de a vă filtra rezultatele înseamnă că lista dvs. de produse va fi limitată doar la subiecte care corespund așteptărilor dvs. De asemenea, puteți alege câte arzătoare ar trebui să aibă plita și din ce material ar trebui să fie făcută.

Plita Fabiano poate fi realizată din:
oţel inoxidabil;
sticlă ceramică;
sticlă
emailuri.
Plita Fabiano - tipuri
Sunt disponibile diferite tipuri de panouri încorporate:

Prima sunt plitele cu inducție. În acest caz, ar trebui să fiți atenți la starea rețelei electrice din casă, deoarece plita Fabiano inclusă consumă multă energie electrică. Dar, în același timp, este considerat mult mai economic decât alte tipuri, datorită vitezei de pregătire. De asemenea, rețineți că este nevoie de vase speciale pentru a găti pe un panou cu inducție.
O altă soluție sunt sobele electrice. Acestea sunt dispozitive care arată modern și nu provoacă probleme de păstrare curată. Pot găti un fel de mâncare cu până la 30% mai repede decât alte soluții. Un alt avantaj este designul elegant și sofisticat.
Plita pe gaz Fabiano rămâne cea mai populară printre cumpărătorii din Ucraina. Practic, modelele constau din patru arzatoare pe gaz (dar in catalogul magazinului online fabiano.com.ua exista optiuni atat pentru 2, cat si pentru 3 arzatoare) si sunt considerate cea mai ieftina solutie de pe piata. Aceste dispozitive folosesc gaz natural sau un amestec propan-butan pentru a găti alimente.
De asemenea, puteți cumpăra o plită combinată Fabiano și o puteți folosi după cum doriți.
Fabiano - o plită care îți va transforma bucătăria
Dacă sunteți în căutarea unor echipamente de înaltă calitate, dar în același timp ieftine, atunci produsele FabianoSteel sunt exact ceea ce aveți nevoie. Colaborăm cu producătorul fără intermediari, așa că oferim cea mai largă gamă și prețuri accesibile.

Spre vârf