Comparație
Adăugați produse pentru a compara
Preferințe
Добавьте товары в желания
0
Comanda mea

Hote cu dom Fabiano

Selecționare:
după popularitate mai ieftin la inceput după denumire

Hota Dome Fabiano: caracteristici și beneficii

витяжка купольна фабіаноHota tip cupolă Fabiano aparține categoriei montate pe perete. Este atasat de perete deasupra plitei. Modelul îndepărtează perfect umezeala, particulele grase și vaporii de apă contaminați. Datorită lor, bucătăria noastră rămâne curată și igienă. Fiecare hota de bucatarie bombata are grija de calitatea aerului din casa si sustine un stil de viata sanatos pentru familia ta.

Hota Dome Fabiano: caracteristici model

  1. Hota montată pe perete are forma unui T-Line inversat.
    Modelele cu cupole sunt o soluție pentru bucătăriile mari. Nu le puteți ascunde în spatele fațadelor de mobilier, cum ar fi cele încorporate, de exemplu. În același timp, fiecare hotă cu cupolă Fabiano este un exemplu de design luminos, un astfel de echipament va decora cu siguranță spațiul bucătăriei.
    Hotele de perete Fabiano sunt o combinație de design modern, tehnologie avansată și funcționare silențioasă.
    Aveți ocazia să cumpărați o hotă tip cupolă în 3 culori populare: alb, bej (fildeș) sau argintiu (oțel inoxidabil).

Hote tip cupolă pentru bucătărie Fabiano - dispozitive necesare în design modern

Gătitul zilnic determină acumularea a numeroase fumuri, particule de grăsime, murdărie și praf în bucătărie. Umiditatea rezultată pătrunde prin pereți, mobilier și țesături. Folosirea pe termen lung a bucătăriei fără hotă vă expune apartamentul la reparații mai frecvente, la apariția mirosurilor neplăcute și la depunerea unui strat uleios de praf pe suprafețele plane. Soluția este să cumpărați o hotă cu dom pentru bucătărie, care va face față perfect sarcinilor.

De ce hote Fabiano

Există multe motive pentru care clienții aleg produsele FabianoSteel TM:

gama larga de produse;
calitate superioară a fiecărui detaliu și asamblare;
ușurință de instalare și întreținere;
durată lungă de viață;
raport calitate pret excelent.

Cum să cumpărați ieftin o hotă cu cupolă Fabiano

Răspunsul este simplu - faceți cumpărături de la un furnizor direct al produselor mărcii. Exact asta este magazinul nostru online fabiano.md Toate produsele din catalog sunt prezentate fara nicio taxa suplimentara pentru intermediar. Prin urmare, garantam cel mai mic pret de pe piata si cea mai larga gama de produse.

Spre vârf