Comparație
Adăugați produse pentru a compara
Preferințe
Добавьте товары в желания
0
Comanda mea

Hote înclinate Fabiano

Selecționare:
după popularitate mai ieftin la inceput după denumire

Hota înclinată Fabiano pentru a economisi spațiu în bucătărie

витяжка фабіано похилаGătitul acasă se confruntă astăzi cu o renaștere specială. Această activitate nu mai este responsabilitatea exclusivă a femeilor. Din ce în ce mai des gătim împreună cu familiile și chiar cu prietenii, preferând preparatele cu mai multe ingrediente. Confortul la prepararea alimentelor a devenit deosebit de important. Hota înclinată Fabiano va face față perfect sarcinii de eliminare a mirosurilor și a fumului. Nu numai că este eficient în realizarea lucrărilor, dar are și un design elegant, ceea ce îl face deosebit de popular pentru utilizarea în bucătăriile moderne. Cu toate acestea, acestea nu sunt singurele avantaje ale acestui dispozitiv.

Capotă înclinată Fabiano: caracteristici

 • atașat de perete;
  situat în diagonală;
  ocupă mai puțin spațiu decât majoritatea hotelor;
  toate modelele sunt proiectate astfel încât să descarce aerul reciclat în conducta de aer;
  gamă largă de modele - dimensiuni de la 60 la 90 cm;
  o selecție largă de propuneri stilistice;
  preț accesibil.

Capota înclinată a lui Fabiano: câștig în spațiu

Hota înclinată Fabiano este unul dintre cele mai frecvent alese tipuri de echipamente. Cumpărătorii le apreciază pentru ușurința lor de utilizare. Sunt foarte ergonomice - ocupă puțin spațiu datorită locației mai paralele cu peretele. Soluția cu design pliabil protejează împotriva impactului cu capul și mărește optic spațiul din bucătărie. Acesta este un atribut important pentru proprietarii de bucătării mici și pentru oamenii înalți care gătesc adesea. Economiile de spațiu datorate adâncimii reduse a dispozitivului sunt semnificative. Hota înclinată Fabiano ocupă doar 30-40 cm. Astfel, alegerea unui model de acest tip mărește confortul gătitului.

Un adevărat decor în bucătărie

Designul atractiv asigură că hotele înclinate nu numai că își îndeplinesc principala sarcină de absorbție a umidității, grăsimilor, mirosurilor neplăcute și diferitelor microorganisme, ci devin și un decor unic al bucătăriei noastre. Gama largă de posibilități estetice înseamnă că și cei mai pretențioși clienți își vor găsi un model potrivit. Catalogul este dominat de un design modern cu o formă simplă. Producătorul s-a ocupat însă și de persoane cu preferințe mai clasice și tradiționale. Aveți ocazia să cumpărați o glugă înclinată de culoare crem. Acesta va completa perfect interiorul în stil Provence sau stiluri clasice.

Cea mai largă gamă și preț accesibil de la fabiano.md

Suntem reprezentantul oficial al mărcii FabianoSteel în Ucraina. Prin urmare, aveți posibilitatea de a cumpăra o hotă înclinată Fabiano fără nicio taxă suplimentară pentru serviciile intermediarilor. Produsul este mereu pe stoc.

Spre vârf