Magazinul online și marca SHOWROOM fabiano.md este partener direct al furnizorului oficial de produse FabianoSteel.

Magazinul nostru oferă o listă completă și actualizată de echipamente de bucătărie FabianoSteel, care compun programul de aprovizionare.

Aceasta este o poveste în care predomină dragostea pentru propria afacere, devotamentul față de tradiție și dorința persistentă pentru un design complet independent și intuitiv, cu un caracter aparte.

Datorită unui mod selectiv de gândire, pasiunii pentru detalii și concentrării pe cele mai importante caracteristici ale dispozitivelor, acel mijloc de aur este atins în simbioza materialelor, funcției și esteticii.

Drept urmare, echipamentul, care a fost creat cu profund entuziasm în căutarea continuă a soluțiilor optime, transformă bucătăria într-un loc confortabil, sigur, ergonomic și stilat în care doriți să vă întoarceți mereu și să creați.

La urma urmei, bucătăria este locul în care o persoană modernă își petrece, conform statisticilor, mai mult de jumătate din timpul liber acasă. Procesul de preparare și mâncare a alimentelor, comunicarea cu familia și prietenii în bucătărie este o parte integrantă a vieții de zi cu zi. Aceasta este o lume de sentimente, gusturi și arome pline de căldură emoțională. De aceea, în fruntea priorităților companiei se află asigurarea confortului acasă și îmbunătățirea calității vieții, bazată pe o abordare individuală, temeinică, a celor mai mici detalii.