Comparație
Adăugați produse pentru a compara
Preferințe
Добавьте товары в желания
0
Comanda mea

Plite electrice Fabiano

Selecționare:
după popularitate mai ieftin la inceput după denumire

                                                    Plite electrice

Sticloceramica este un material care este un derivat al sticlei, realizat prin metoda cristalizării direcționale a diferitelor sticle în timpul tratamentului termic. Spre deosebire de ceramica convențională, ceramica de sticlă nu are pori, iar cristalele sale sunt mai mici și mai uniforme. Acest material nu se deformează la temperaturi ridicate și este de câteva ori mai rezistent decât sticla călită obișnuită.
Avantajele ceramicii din sticlă oferă o ușurință de neegalat în utilizare și îngrijire suprafeței perfect netede a plăcilor FabianoSteel. Plitele electrice FabianoSteel folosesc ceramică din sticlă de la cei mai importanți producători mondiali: „SchottCeran” - Germania, „EuroKera” - Franța, „N.E.G.” - Japonia.

Încălzire accelerată - BOOST
Funcția de încălzire accelerată a plitelor electrice FabianoSteel vă va permite să fierbeți cu ușurință cantități mari de apă sau să faceți ouă aurii în cel mai scurt timp posibil..
Elemente de încălzire europene
Pentru a asigura fiabilitatea și durabilitatea sobelor electrice, componentele principale sunt, desigur, încălzitoarele. Plitele FabianoSteel folosesc componente fabricate exclusiv în Europa, în special încălzitoarele „E.G.O.” și elemente de încălzire spaniole „eika”
INDUCȚIE BRIDGE
Sistemul de combinare a două zone de încălzire într-o singură INDUCȚIE BRIDGE oferă o mai mare flexibilitate și confort atunci când utilizați o plită cu inducție. Puteți găti în mai multe tigăi în același timp, pe aceeași zonă de gătit, sau puteți utiliza vase de gătit cu formă nestandard.
Sticlă ceramică
Plitele electrice FabianoSteel folosesc ceramică din sticlă de la cei mai importanți producători mondiali: „SchottCeran” - Germania, „EuroKera” - Franța, „N.E.G.” - Japonia.
Păstrați cald
Funcția de menținere la cald oferă un plus de confort în utilizarea plitei cu inducție. Această funcție menține o temperatură uniformă a vasului în vas la 50 de grade. Tratamentul dumneavoastră este garantat că va fi la temperatura potrivită până în momentul în care este servit.
Funcția de pauză (Stop&GO)
Unele plite cu inducție sunt dotate cu o funcție utilă de pauză. În timpul gătitului, puteți apăsa butonul de pauză, dispozitivul se va opri și va aminti toate setările curente. Și când apăsați din nou butonul, gătitul se va relua cu aceleași setări.
Fațetă Margini teșite
Marginile plăcilor vitro-ceramice sunt tratate cu o teșire elegantă, care conferă produsului un aspect mai sofisticat. Datorită marginilor teșite, proeminența ceramicii din sticlă din planul instalat este de numai 2,5 mm. Acest aranjament este extrem de ușor de curățat, deoarece plita se îmbină practic cu baza în care este instalată.
Control la atingere
Toate plitele electrice FabianoSteel sunt echipate cu un panou de control tactil TouchControl ușor de utilizat și receptiv.
O atingere ușoară a degetului pe sectorul de control este suficientă și funcția pe care ați ales-o este activată. Suprafața complet netedă a panoului de control tactil facilitează păstrarea curată a acestuia.
Selector glisor Easy Opt
O serie de modele de plite cu control tactil sunt echipate cu o selecție inteligentă și extrem de ușor de utilizat a modului de temperatură al arzătoarelor. Datorită selectorului glisor tactil Easy Opt, modul de temperatură al plitei poate fi reglat cu o singură atingere sau pur și simplu glisând degetul peste el.
Temporizator de oprire automată
Temporizatorul pentru oprirea automată a zonei de încălzire activă poate fi setat pe orice arzător de la un minut la 99 de minute. În acest caz, arzătorul va menține temperatura setată exact atât timp cât este necesar. Iar după ce timpul setat pe cronometru a expirat, arzătorul se va opri automat.
Indicator de căldură reziduală
La sfârșitul funcționării arzătoarelor, un senzor special analizează temperatura suprafeței plitei și afișează un avertisment pe ecranul digital (simbol „H”) că zona de gătit este încă fierbinte și nu trebuie atinsă. Când zona fierbinte de gătit se răcește la o temperatură sigură, indicatorul de pe ecran se stinge și puteți atinge aragazul fără să vă temeți de arsuri.
Tasta funcțională – „protecția copilului”
Toate plitele FabianoSteel cu control tactil sunt echipate cu un buton special care dezactivează panoul de control. Apăsarea acestui buton dezactivează toate butoanele tactile, iar afișajul digital arată „Lo” - panoul de control nu este activ. Această funcție va fi apreciată de familiile cu copii mici, care uneori sunt atât de greu de urmărit, iar apăsând butonul „cheie” poți fi liniștit de activarea nedorită a dispozitivului.
Spre vârf