Hote Întrebări

Toate hotele FabianoSteel cu control electronic, au funcția de memento-uri de curățare a filtrelor.  Când timpul total de funcționare a motorului ajunge la 60 de ore, pe ecran se aprinde indicatorul “C” (clean), care servește ca un memento pentru curățarea filtrelor. În acest caz, motorul trece în regim de jumătate de putere, care-l protejeaza de supraîncălzire în cazul în care Ați uitat să spalati filtrele. Apăsați pe butonul de pornire a motorului și țineți-l până când apare pe afișaj indicatorul “E” (еmpty).
 Informații despre consumabile și accesorii, de asemenea, puteți obține la numărul de telefon la managerii nostri.

Filtrele de carbon instalate pe hote, care lucrează în regim de recirculare, nu sunt lavabile și necesită înlocuirea periodică la noi. Frecvența de înlocuire a acestora depinde de frecvența de utilizare hote, dar se recomanda schimbarea aproximativ o dată la 4-5 luni.

Frecvența de spălare afiltrelor metalice depinde de frecvența de utilizare hote, dar, în orice caz, este de dorit să se spele cel puțin o dată pe lună. Spălați-le cu apă si detergent  sau în mașina de spălat vase, programate pentru intensiv de spalare. Spalarea filtrului trebuie să fie făcute cu grijă, să nu amestecați-l folie de structura. După spălare, trebuie neapărat să se usuce, dupa asta poati fi instalat

Un DA rasunator, deoarece o bună hota nu numai  elimină mirosurile, dar și de a scoate din bucătăria toate cuplurile și funingine, iar cel mai important lucru elimină particulele de grăsime, solide în suspensie în aer, nu permițându-le să se depună la obiecte de bucatarie interior, menținând astfel mobila.

Diametrul conductei de ieșire a aerului exterior depinde de puterea motorului și este determinată pe baza de probe, efectuate în conformitate cu exacte normativele. Pentru extracții FabianoSteel, producătorul prevede 2 diferite, cu diametrul de conductă: 120mm și 150mm, în funcție de nivelul de performanță a motorului. Diametrul conductei este determinată de diametrul orificiului de ieșire motoare de desen sau diametru flanșă de tranziție, care este livrat împreună cu produsul. De a ingusta conductă, nu se recomandă. Trebuie să se asigure de faptul exactă diametru a fost menținută pe toată lungimea conductei (inclusiv flexibile), care trebuie să aibă o ușoară pantă ascendentă pe orizontală de votare și evitarea verticale de votare mai mult de 5 – 7м. Doar corect stabilită hota și adevărat alesi conductă asigura maximum de utilitate performanța.

Hotele FabianoSteel au posibilitatea de a se conecta și de a lucra în două moduri, de evacuare și de circulație.
În primul caz (aerisire) pe flanșa motorului se stabilește o conductă, tub sau plastic, canal, prin care aerul se evacueaza (mirosuri, fum, funingine) este evacuată în canalul de mina.
În al doilea caz (de circulație), dacă nu este posibil, din anumite motive, instalați hota în modul de evacuare, pe motorul se poate instala un filtru de carbon a cărui sarcină în acest caz, va fi imbibarea mirosurilor, În acest sens, merită să ne amintim că, în regimul de circulație de performanță hote poate fi redusă cu până la 30%.